Veelgestelde vragen

Wat is de actie?
Gedurende week 41 tot en met week 44 (maandag 8 oktober 2018 tot en met zondag 4 november 2018) maak je kans op een gepersonaliseerde Fatboy bij aankoop van een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding in een van de deelnemende winkels.

Welke producten doen er mee?
Alle droogvoedingen en alle natvoedingen van ROYAL CANIN® Breed voor kat en hond:

 • ROYAL CANIN® FELINE BREED NUTRITION, kat: vanaf 400 gram
 • ROYAL CANIN® FELINE BREED NUTRITION WET, kat: vanaf 85 gram
 • ROYAL CANIN ® BREED HEALTH NUTRITION, hond: vanaf 500 gram
 • ROYAL CANIN ® BREED HEALTH NUTRITION WET hond: vanaf 85 gram

Waarom doen andere ROYAL CANIN® voedingen niet mee?
Voor iedere actie worden speciale actieproducten uitgekozen. Bij acties in de toekomst worden weer andere actieproducten gebruikt. We hebben nu gekozen voor alle ROYAL CANIN® Breed droogvoedingen en natvoedingen verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak.

Kunnen ROYAL CANIN® voedingen die gekocht zijn met actiekorting ook mee doen?
Alle producten uit bovenstaande assortimenten doen mee, mits ze in de actieperiode gekocht zijn. Het is daarbij geen bezwaar als deze met actiekorting gekocht zijn.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Koop een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding voor je kat of hond in de periode van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 en bewaar je kassabon.
 2. Ga naar www.royalcanin.nl/winactie en upload je kassabon uiterlijk maandag 5 november 2018.
 3. Vul de gevraagde gegevens in om je deelname compleet te maken.
 4. Heb je gewonnen? Dan ontvang je in week 46 een bericht van ons per e-mail.
 5. Haal je Fatboy op vanaf week 48 in de winkel waar je de voeding hebt gekocht.

Hoe vaak kan ik deelnemen aan de actie?
Maximaal één deelname per kassabon. Meerdere deelnames per consument mogelijk

Wat kan ik  doen als ik mijn kassabon niet (meer) heb?
Zonder geldige kassabon is het helaas niet mogelijk om mee te doen aan deze actie. De kassabon moet zichtbaar voorzien zijn van datum en tijdstip van aankoop. Deze gegevens dien je bij registratie door te geven.

Hoe kan ik de kassabon of factuur uploaden?
Ga naar www.royalcanin.nl/winactie. Maak een foto van je kassabon en upload deze. Zorg ervoor dat alle relevante informatie goed leesbaar is (naam dierenspeciaalzaak, artikel, bedrag, datum en bon-nummer), selecteer de actieproduct op je kassabon en vul de gevraagde gegevens in. Het is belangrijk dat je je kassabon indient uiterlijk 5 november 2018. Hierna sluit de mogelijkheid om deel te nemen aan de winactie. Het is niet mogelijk om met alleen je pinbon of bankafschrift deel te nemen. Belangrijk! Bewaar je kassabon of factuur goed. Royal Canin behoudt zich het recht om de kassabon of factuur te vragen.

Kan een kassabon ook worden opgestuurd in plaats van deze te uploaden?
Dat is helaas niet mogelijk.

Waar kan ik de actievoorwaarden vinden?
Je kunt de actievoorwaarden hier vinden.

Wat is de looptijd van de actie?
De looptijd van de actie is van maandag 8 oktober 2018 tot en met zondag 4 november 2018. De producten dienen tijdens deze periode in een deelnemende winkel gekocht te worden en de aankoopdatum moet ook zichtbaar zijn op de kassabon. De kassabonnen kunnen op www.royalcanin.nl/winactie ingediend worden tot en met maandag 5 november 2018.

Wat kan ik winnen?
Een gepersonaliseerde Fatboy Doggielounge voor je kat of hond. Hondenbezitters met kleine hondenrassen winnen een kleine Doggielounge en hondenbezitters met grote hondenrassen winnen een grote Doggielounge. Winnaars met een kat winnen ook een kleine Doggielounge. Royal Canin wijst de gepersonaliseerde Fatboy toe op basis van de opgegeven informatie bij deelname. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Is de Fatboy Doggielounge alleen voor honden?
Op de website van Fatboy wel, ja. Doordat we de kussens personaliseren, gaat de tag met het bot er vanaf. Deze wordt ook niet meegeleverd bij de winnaars. De Fatboy Doggielounge is uiteraard geschikt voor zowel katten als honden.

Welke winkels doen mee met deze actie?
Alle deelnemende winkels kun je vinden op de actiewebsite (www.royalcanin.nl/winactie).  

Wanneer krijgen de winnaars bericht?
Op woensdag 7 november 2018 worden door het projectteam van Royal Canin de winnaars gelijktijdig geloot uit alle inzendingen. De winnaars zullen binnen 7 dagen na de trekking bericht ontvangen via e-mail. Zorg er dus voor dat het opgegeven e-mailadres correct is.

Ontvang ik ook een bericht als ik niet heb gewonnen?
Ja, ook als je niet gewonnen hebt, zul je na afloop van de actie een bericht ontvangen op het opgegeven e-mailadres.

Hoe krijgen winnaars de gepersonaliseerde Fatboy voor hun kat of hond uitgereikt?
De winnaars van de winactie krijgen bericht dat zij de gepersonaliseerde Fatboy hebben gewonnen en dat zij binnenkort meer informatie krijgen over het afhalen van hun Fatboy. Wanneer de Fatboys gepersonaliseerd zijn, worden deze verstuurd naar de winkel waar ook het betreffende Royal Canin product gekocht is. Zowel de winkel als de prijswinnaar ontvangen dan weer bericht dat de winnaar de Fatboy op kan komen halen.


Hoe werkt het

 • Koop een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding voor je kat of hond in de periode van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 en bewaar je kassabon.
 • Upload je kassabon uiterlijk maandag 5 november 2018.
 • Vul de gevraagde gegevens in om je deelname compleet te maken.
 • Heb je gewonnen? Dan ontvang je in week 46 een bericht van ons per e-mail.
 • Haal je Fatboy op vanaf week 48 in de winkel waar je de voeding hebt gekocht.