Voorwaarden registratie Royal Canin waardebonnen & kennismakingsvoordeel

 1. Deze website is uitsluitend voor het online registreren van Royal Canin waardebonnen en kennismakingsvoordeel ten behoeve van het uitkeren van betreffende kortingsbedrag
 2. Deze website is geen actiewebsite. De voorwaarden op de Royal Canin waardebon en/of begeleidende email zijn leidend voor indiening van een waardebon en/of deelname aan een actie met korting/kennismakingsvoordeel.
 3. Alleen volledig ingevulde waardebonnen voorzien van een persoonlijke code, bevestigde streepjescode en geldige kassabon komen voor vergoeding in aanmerking.
 4. Binnen 6 weken na ontvangst van de waardebon door Royal Canin Nederland BV wordt het kortingsbedrag overgemaakt naar het opgegeven bankrekeningnummer.
 5. De naam en woonplaats opgeslagen in de administratie van deze aanbieding, dienen overeen te komen met de gegevens gebruikt voor het terugstorten van het kortingsbedrag
 6. De datum op de kassabon, is de geldige datum m.b.t. beoordeling van het tijdig verzilveren van waardebonnen en/of kennismakingsvoordeel.
 7. Gekopieerde of onvolledige streepjescodes en/of streepjescodes van andere verpakkingen dan de geadviseerde ROYAL CANIN® voeding worden op een waardebon niet geaccepteerd
 8. Refunds vinden uitsluitend plaats op Nederlandse bankrekeningen.
 9. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacywetgeving.
 10. Door registratie van uw waardebon  en/of kennismakingsvoordeel via deze website verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden.
 11. Royal Canin Nederland BV is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor storingen aan en/of fouten van het netwerk, internetsites, software en hardware en evenmin voor eventuele foutieve invoer en/of verwerking van deelnamegegevens. Royal Canin Nederland BV sluit iedere aansprakelijkheid ter zake volledig uit.
 12. Royal Canin Nederland BV behoudt zich het recht voor om te allen tijde deze voorwaarden aan te passen.
 13. ’ROYAL CANIN®’ is een geregistreerde en gedeponeerde merknaam.

Regel hier snel jouw refund

 • Geef aan welke waardebon je hebt ontvangen
 • Registreer gegevens van jou en je huisdier
 • Ontvang jouw voordeel binnen 3 weken op je bankrekening